Utánpótlás Országos Csapatbajnoki Forduló

2017.04.22-én kerül megrendezésre Sárospatakon az Északi régió szervezésében az Északi régió és a Dél-alföldi régió közötti utánpótlás országos csapatbajnoki forduló.
Az eredmény:

Északi Tigrisek – Dél-alföldi Betyárok 34 -41
15 párban kellett volna megmérkőznie a két régió válogatott versenyzőinek, de az Északi Tigrisek ifjúsági 64kg-ban nem tudtak állítani versenyzőt.
A Dél-alföldi régió válogatottjában négy versenyző kapott lehetőséget a Surman Boksz Club csapatától. Simonka Rajmund junior 50kg-ban, Antóni Antal junior 60kg-ban, Juhos István junior +80kg-ban és Kovács Erik ifjúsági 60kg-ban.
Rajmund a találkozó második párjában jutott lehetőséghez. Ellenfele Ivanics Gergő volt, aki a nemegészen két héttel ezelőtti Diák Olimpián harmadik helyezést ért el. Versenyzőnkkel a „verekedős” harcmodor mellett döntöttünk, mivel ellenfele valamivel magasabb volt tőle. Versenyzőnk meg is fogadta és végig nyomás alatt tartotta ellenfelét. A küzdelem során több alkalommal erősen vérzett ellenfelünk orra, akit az orvos a második menetben le is léptetett, ennek köszönhetően Simonka Rajmund győzelmét hirdette ki a bíró!
Antóni Antal a negyedik párban, súlycsoportja Diák Olimpiai Bajnokával Szöllösy Richárddal csaphatott össze. A két versenyző egy nívós mérkőzést produkált, de sajnos versenyzőn a végét kondícióval kevésbé bírta jól és pontozásos vereséget szenvedett.
Juhos Istvánt Csík Patrik próbálta megállítani, de versenyzőnk rutinosabb és ezért azonnal határozottan kezdett és az ellenfele sarkából bedobták a törölközőt.
Egyesületünk utolsó tagjaként Kovács Erik lépett szorítóba a tizedik menetben Molnár Gábor ellen. Versenyzőnk a rövid „tapogatódzó” bunyót követően, megérezve ellenfele gyenge pontját, fokozta a tempót, amely következtében az ellenfél sarkából repült a törölköző, ennek köszönhetően versenyzőnk győzedelmeskedett.

2017. május 20-án lesz a visszavágó, amelyet a Surman Boksz Club rendez Békésen vagy pedig Békéscsabán!

 

Posted in Hírek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.