Detre Gáboré a GBF bajnoki öv

Péntek este Gyula városában rendeztek küzdősport gálát, két profi boksz küzdelemmel a programban.
A Surman Event által promótált hivatásos ökölvívó mérkőzések fontos része volt a nagyszerű programnak, hiszen a gála mindkét részét ezek a küzdelmek zárták – vagyis a címmérkőzés volt az utolsó, azaz a fő mérkőzés.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny

2018. 03. 06-09 között került megrendezésre Egerben a 68. Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny. A rendezvényen 19 ország 269 ökölvívója mérkőzött meg Junior és ifjúsági korcsoportban egyaránt.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

„Magyar Ring” profi ökölvívó gála

2017. november 9-én, Salgótarján Város Sportcsarnokában „izzott” újra a Rácz Félix (Félix Promotion) nevéhez fűződő „Magyar Ring” elnevezésű, profi ökölvívó gála. A szokásoknak megfelelően ismét egy rendkívül magas szintű gála kerekedett.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Junior korú fiúk ökölvívó országos bajnoksága – Eger

2017. október 25. és 28. között került megrendezésre Egerben, a junior korú fiúk ökölvívó országos bajnoksága. 54 egyesület 137 ökölvívója küzdhetett meg a 13 darab első helyért, a különböző súlycsoportokban. A Surman Box Clubot három fiatal képviselte. 52Kg-ban Simonka Rajmund, 60kg-ban Antóni Antal, és 80kg-ban Juhos István.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Surman Zoltán Jr. magabiztos kezdete a profik között

2017.06.10-én került megrendezésre a Félix Promotion soron következő profi boksz rendezvénye Budakalászon, amelyen Surman Zoltán Jr. is bemutatkozott a profik táborában.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Surman Zoltán Jr. profinak áll

A Félix Promotion 2017. június 10-én rendezi a soron következő, „Magyar Ring” elnevezésű, televíziós profi bokszgáláját. Helyszín a Budakalászi sportcsarnok lesz.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Verseny

2017. május 24-27 között került megrendezésre Egerben a 67. Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó verseny. A viadalon junior és ifjúsági korú fiúk vettek részt, akik részére ez a verseny egyben válogató is volt a magyar korosztályos válogatottba kerüléséhez és az ez évi kontinens, és világversenyeken zajló részvételért. A nívós versenyen 10 nemzet, 156 ökölvívója léphetett szorítóba.

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Országos Régiók Közötti Csapattalálkozó

Surman Box Club rendezte a 2017. május 20-án sorra kerülő országos, régiók közötti csapattalálkozót. A rendezvény helyszínéül egy rendhagyó hely szolgált, amely a békéscsabai Csaba Center bevásárlóközpont volt. Tovább olvasom
Posted in Hírek

Utánpótlás Országos Csapatbajnoki Forduló

2017.04.22-én kerül megrendezésre Sárospatakon az Északi régió szervezésében az Északi régió és a Dél-alföldi régió közötti utánpótlás országos csapatbajnoki forduló.
Az eredmény:

Tovább olvasom

Posted in Hírek

Diák-Olimpia

2017.április 12-15 között került megrendezésre az utánpótlás korú ökölvívók Diák Olimpiáját. Négy korcsoport (fiúk, lányok serdülő és junior korosztálya) ökölvívó vettek részt Magyarország legnagyobb utánpótlás seregszemléjén. A versenyen két szorítóban egyszerre küzdött a több mint háromszáz induló.

Tovább olvasom

Posted in Hírek