Surman Zoltán Jr. profinak áll

A Félix Promotion 2017. június 10-én rendezi a soron következő, „Magyar Ring” elnevezésű, televíziós profi bokszgáláját. Helyszín a Budakalászi sportcsarnok lesz.

Rendkívül jó mérkőzésekre van kilátás, amelyek között kiemelkedik a profik között ezen a gálán debütáló Bacskai Balázs, aki a Magyar Amatőr ökölvívás elmúlt 10 év leg sikeresebb versenyzője volt. Bacskai szinte azonnal a profi élet sűrűjébe vág, hiszen azonnal 10 menettel kezd, egy magyar bajnoki címmérkőzésen, és ellenfele is egy igen jó ökölvívó lesz Harcsa Norbert személyében, aki ez idáig veretlen a profik között.
Ezen az estén egy Békési illetőségű fiatalember is debütálni fog váltósúlyban, 4 menetben. Ugyan is Surman Zoltán Jr. szintén ezen a rendezvényen veszi le először az amatőröknél megszokott trikót. Ellenfeléről egyelőre nem sokat tudni mivel a lehetséges ellenfelek között még folynak az egyeztetések.- Zoli szempontjából a jelenleg tárgyalásban levő ellenfelek közül azt gondolom, nem okozhat számára egyik sem gondot, mivel igen jó formának örvend. Természetesen az ökölvívó sportágnak ez a válfaja merőben más, mint az amatőr, de szerintem idővel, szépen fokozatosan át tud majd állni arra a stílusra, ami ahhoz kell, hogy sikeres lehessen a későbbiekben. Jelenleg az a fontos, hogy ezen a mérkőzésen belülről betekintést nyerhessen a profik világába és megfelelően hangolódjon rá erre a légkörre.

 

Posted in Hírek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.